Beretningen 2015 - Nakskov Amatørscene

Go to content

Beretningen 2015

Generalfors.
 
Nakskov Amatørscene
Formandens beretning 2014-2015
Generalforsamlingen 2014 var som sædvanlig utrolig hyggelig, med et flot fremmøde på 29 medlemmer, det giver jo altid stof til eftertanke, når så mange medlemmer møder op for dermed at vise sin interesse for foreningens arbejde, og det fællesskab som er en nødvendighed for en levende forening som Nakskov amatørscene jo i særdeleshed er.
Jeg må jo så også i samme åndedrag sige at den interesse og sammenhold møder vi også i hverdagen her i huset, hver gang noget skal gøres, er det blot et lille vink, så står alle nærmest i kø for at hjælpe til, hvor er det dejligt at sidde til bestyrelses møder og få den ene gode ide` efter den anden, uden at skulle tænke på hvordan klarer vi så det? – så her vil jeg gerne have lov til at sige til alle - tusind tak for endnu et fantastisk år, som har budt på så mange store og små udfordringer, som er klaret ved et helt unikt samarbejde!
Vores Sociale medier er også begyndt at tage form - FB gruppen tæller i dag 188 og vores hjemmeside bliver også brugt flittigt, ligesom vores medlemskartotek også er blevet digtalt, så vi hurtigt kan komme i kontakt med rigtig mange, det vil sige på den front har vi godt fat, når vi vil gøre opmærksom på hvad vi arbejder med, især bliver det brugt til vores audition før børneforestillingerne – hvor også pressen er helt uvurderlig, ja både før og efter forestillingerne, får vi en fantastisk opbakning fra pressen, det varmer meget en stor tak til dem herfra!
14. maj var første møde efter generalforsamlingen, og allerede her stod opgaverne og ideer i kø, kaberetten en våd aften var gennemført med stor succes, og børneforestillingen panik på planeten løb af stablen uge 21 og der var allerede gang i hvad der så skal gøres, og efter sommerferien startede børnegruppen så på det der senere blev årets juleforestilling, som sammen med en fin julefest for børnene, blev endnu en publikumstræffer.
Publikumstræffer blev også Den Grønne elevator, som Arthur heldigvis holdt stædigt fast i, det vil jeg gerne sige dig tak for Arthur! ligesom stor tak til alle skuespillere for en fremragende forestilling, totalt udsolgt, og jeg ved ikke hvor mange forestillinger vi kunne have solgt hvis vi havde planlagt det, jeg er ikke meget for at rose nogen men tror alle er enige med mig i at Heidi Mersebak fortjener lige et skulderklap fordi hun, efter et afbud 3 uger før, lige sprang ind og på formidabel vis reddede forestillingen.
Årets kulturnat kom heller ikke til at mangle bidrag fra amatørscenen, en våd aften blev med fyldt byrådssal gennemført i de smukke omgivelser til ug, og børnegruppen fik stablet et festligt optog på benene, som god reklame for foreningen til årets Catwalk, meget festligt – tak for det! Heller ikke årets fjorddage skulle mangle deltagelse fra os, selvom det var på et hængende hår med afbud i børnegruppen, så var Poul Erik igen manden der lige fik det hele stablet på benene.
Barfesten hos Arthur og Inger var igen i år en utrolig hyggelig dag, i år ekstra festlig pyntet indkørsel med æresport (fra et hemmeligt sølvbryllup) 19 af jer helt fantastiske hjælpere i teaterbaren, deltog i den festlige dag – tak for det!
Året har været præget af en masse møder, af forskellig art, omkring planlægning af vores forenings 70 år jubilæum og byens 750 års jubilæum i 2016, og vi er vist alle enige om at ingen af delene skal gå stille af, som nogen måske allerede har læst i avisen har vi booket teatersalen 3 dage i uge 14 - 2016 til en stor revy hvor vi ser lidt tilbage, og selvfølgelig som altid fremad, derudover vil vi forsøge at lave lidt hele året, så det bliver et travlt år, som en af inspirationskilderne har vi haft besøg af Gunhild Brethvad fra DATS, som kom med mange godt input til, hvordan man kan få hjælp af forskellige konsulenter osv. Hendes opfordring var at involvere så mange som muligt, og bruge DATS gratis rådgivning de kan tilbyde.
Medlemsmødet 11. dec. fik en god opbakning, med gløgg, æbleskiver og et festligt sanghæfte, fik alle en dejlig start på julen, og en god afslutning på endnu et fantastisk år, hvor vi igen forlader et år med masser af minder, og et travlt år foran os med en børneforestilling – elefanthuens 9 liv – drama for børnene - solsange kabaret – kulturnat – fjor dage – og sidst men slet ikke mindst planlægning af 2016 som vil kræve mange møder og mange deltagere – musikere – skuespillere – scenefolk og masser af hjælpere, så jeg håber på at alle vil føle at der nu er rigtig brug for alle, og forhåbentlig masser af nye medlemmer!
Hvert år har vi jo tradition for at uddele en buket til årets ildsjæl, og igen i år var det en let opgave, og lige præcis ordet opgave er vel næsten det ord der knytter sig til årets modtager, det er en mand der aldrig kan se problemer i nogen opgave stor eller lille, han har en fantastisk evne til at udføre tingene selv, eller allerhelst sammen med andre, så derfor vil jeg overrække årets buket til Preben, som om nogen har fortjent at få en tak for det du gør for Nakskov Amatørscene og dermed for os alle.
 
Velkommen til  Nakskov Amatørscenes hjemmeside.
Her finder du oplysninger om foreningen.
                                                                                                                                                             Nakskov Amatørscene blev etableret ved den stiftende generalforsamling 11. februar 1946

Back to content