Beretningen 2017 - Nakskov Amatørscene

Go to content

Beretningen 2017

Generalfors.

Formandens beretning 2016-2017
Så gik der atter et år i vores dejlige forening - vi fik fejret vores 70 års jubilæum med pomp og pragt, og med en fest for alle her på Lienlund en skøn solskinsdag d. 13. maj, hvor kun 2 ud af det store hold meldte afbud, så det tager jeg som et kæmpe skulderklap til foreningen, og dem der fik det hele på skinner - tak for det allesammen!!
Til trods for at det var 2 totalt udsolgte forestillinger, på teatret, blev det økonomisk ikke en gevinst for foreningen, men det havde vi også sagt på forhånd, at vi bare skulle have en fest for alle vore medlemmer, hvor vi gjorde alt det vi syntes der skulle til, uden at skele til økonomien – for en gangs skyld – og det blev en fest vi sent vil glemme, økonomien kommer Poul-Erik ind på senere.
Foråret gik lidt med at komme os over det store arrangement med jubilæet, og mange forslag var vi igennem for at bruge de mange kræfter til noget mere. Vi blev opfordret til at deltage i husbesøg d. 17. juni i indre by, og det blev så Poul-Erik jeg der deltog som gårdmusikanter med barnevogn, guitar, sange og højt humør, med besøg i 5 kunstneres hjem for derefter at slutte i gården hos Lohse med en festlig aften.
Bar festen 30. juli, hos Arthur og Ingrid, var heller ikke nogen undtagelse i år Kæmpe TAK til jer to for at åbne jeres dejlige omgivelser for os, og gøre det til en dag, hvor vi kan sige tak til Aida og Leif og alle der så velvilligt møder op og passer baren på teatret.
6. august var der atter brug for Nakskov Amatørscene i en forestilling i anlægget ved jernbanen med temaet – en hyldest til Nakskov – i anledningen af Nakskovs 750 års jubilæum, her fik vi atter lejlighed til sammen med Steen Petersen, at levere nogle numre fra vort dejlige jubilæumsshow på en tør, men kold, aften med et trofast publikum, vi fik også lokket Steen til at spille i Theisens gård da Joan og jeg fik lov til at synge vores dejlige Nakskov sang ved et Lovestorm arrangement.
Vores utrættelige tovholder på børnegruppen, Laila, kæmper jo ved hvert bestyrelsesmøde for at vi skal lave noget med vores dygtige børn – og tak for det Laila – også tak fordi du er så god til at få skaffet frivillige hjælpere, så det lykkedes da også igen i år, denne gang fik vi overtalt Lasse til at hjælpe med stykket – Frode og de andre rødder (løbehjulstyven), vi havde audition d. 18. august hvor der kom 11 fantastiske børn, det blev til 2 dejlige forestillinger på teatret d. 4. og 5. februar 2017, kæmpe tak til Lasse for at inspirerer til en fantastisk forestilling med orkester og gode sange som gik rent ind hos både børn og voksne, og vores fantastiske hjælpere på systue og kulisseholdet foldede sig totalt ud, tusind tak til Preben og Hanne for at samle dem der altid møder op når I bede om hjælp, det er så dejligt på alle poster at vi kun skal kontakte nogle få så kører hele maskinen.
Vi har arbejdet på at få lavet en forestilling på Lienlund og mange ting har været oppe og vende, det mundede ud i en onsdagscafe d. 16. november hvor Tomas Hoby var, gæsteoptræder og Poul-Erik og jeg varmede et veloplagt publikum op med fællessange, og lækker æblekage og kaffe, en dejlig aften som pressen efterfølgende skrev – der er ingen vej uden om en gentagelse - hvilket hurtigt blev planlagt til nu d. 29. marts i år med Old Jacks.  
 
Igen i år har huset Lienlund også fået lidt mere Focus end ellers, vi har igen afholdt et brugermøde, hvor alle foreninger, der bruger huset, var til et møde omkring bl.a. rengøring, det har resulteret i endnu et lille løft, med hensyn til lidt mere rengøring, og endnu et par nye vinduer i stueetagen og reparation af taget på garagen, der er opsat stålskab som Birgitte skaffede til rengøringsmidler, det fyldes op af kommunen, alt i alt en bedre kontakt til kommunen og de andre brugere, som vi stadig vil benytte os af.
Den 8. december havde vi igen kaldt til hygge i medlemskredsen, og inviteret til medlemsmøde med medbragt mad, det blev en rigtig dejlig aften med masser af spændende mad, desværre med lidt for få deltagere, om det var selve konceptet eller tidspunktet med julefrokoster er lidt uklart, vi overvejer det til næste gang, da vi jo gerne vil have så mange af vore medlemmer til at få del i fælleskabet her i huset.
Vi har igen i år fået utrolig megen bevågenhed fra pressen, og det med pressen er faktisk noget vi nyder megen goodwill af, så derfor stor tak skal lyde herfra til vores journalister og fotografer, og også medlemmerne der er med til at skabe de gode historier, så vi har noget de vil skrive om.
Vi har haft et fantastisk udstillingsvindue for Nakskov Amatørscene i jyske banks vinduer i passagen, hvor Laila og Jeg har fået lov at bruge vore kreative evner, til glæde for rigtig mange som hver dag kigger meget på udstillingen der – desværre er dette ikke længere muligt, da Jyske bank selv skal bruge vinduerne, men vi vil helt sikkert finde noget andet i byen hvor vi kan lave en udstilling når der er behov for det
Til sidst vil jeg endnu engang takke bestyrelsen for et godt samarbejde, og ikke mindst fordi der altid er nogen der sørger for, at bestyrelsesmøderne er noget man meget nødig svigter, grundet den hyggelige atmosfære, og fordi vi er spændt på, hvad der nu er fundet på, af lækker overraskelse indenfor det kulinariske.
Så nu vil jeg overlade uddybningen af regnskabet til vores helt fantastiske sekretær-kasserer og allestedsnærværende Poul Erik Østergård.
Men inden da skal vi lige udbringe en skål for vores forening.
Velkommen til  Nakskov Amatørscenes hjemmeside.
Her finder du oplysninger om foreningen.
                                                                                                                                                             Nakskov Amatørscene blev etableret ved den stiftende generalforsamling 11. februar 1946

Back to content