Beretningen 2019 - Nakskov Amatørscene

Go to content

Beretningen 2019

Generalfors.
 

 
Formandens beretning 2018-2019
 

 Efter en velbesøgt generalforsamling med 25 deltagere, samles den nye bestyrelse med Elisabeth Bruun som nyt bestyrelsesmedlem og Jørgen Petersen og Jane Larsen som nye suppleanter så der var mange nye kræfter med masser af gode ideer.
Alt kom i spil allerede under det første møde – nævner lige de ideer der kom allerede der – Arthur havde gang i stykket - Ægtemand på deltid – men var kørt lidt fast så der skulle lidt hjælp til – Elisabeth ville se på Dario Fo en italiensk aften – smid ikke liget ud før damen er klædt af – Laila ville lave noget for børn – drama – juleforestilling - vi blev enige om at det kunne være til sukkerfestival 2018 med Karius og Baktus
– Jørgen og jeg ville gerne have medlemmerne mere inddraget aktivt i foreningen og revy kom igen på banen sammen med torsdagscafeer
Jane så gerne noget teatersport og errindringsteater – Poul Erik ville gerne have styr på gammelt arkivmateriale fra Arthur, lyset i salen, micro-ports - hjemmeside – FB - medlemsbetaling og evt. bankskifte – arbejdsholdet ville gerne rydde op i teaterkælderen og på Lienlund, Birgitte ville gerne på inspirationsture.
I maj og juni kom Lasse og Maria på banen og ville gerne lave hver en forestilling.
Det blev Lasse vi tog først med en forestilling om Otto Brandenburg han havde selv skaffet alle deltagere og musik m.m. så det var bare så dejligt – Maria ville lave en musical trekløver – en hyldest til venskab.
Med hensyn til inspiration, så vi talte om en tur til Nykøbing F for at se Maskens gadeteater om Østerbro - hvor Jane er med - og Højrebyrevyen havde også været fremme mange gange.
Skal jeg lave et kort sammendrag af alle disse gode ideer, så er der ikke meget der ville lykkedes for os, end ikke engang en audition for børn der kom 0 - den eneste der havde held med en forestilling var Laila, som fik Karius og Baktus op at stå og fik 2 fine forestillinger her på Lienlund i november, og i januar på biblioteket, privatskolen ville også gerne have forestillingen, men vi kunne desværre ikke få de flotte store tænder ind af døren deromme, og de kunne ikke være 130 børn på lienlund, sukkerfestivallen 2018 blev aflyst men der er håb for at det bliver i 2019 hvor vi har tilmeldt en forestilling.
Vores udflugt til Nyk. Blev også en rigtig god oplevelse, og senere var vi også på et længe ønsket besøg til Højrebyrevyen.
Torsdagscafeerne har også været gode forestillinger dog med et lidt svigtende publikum til trods for et par super aftener, nu er der så lagt op til at det skal prøves en eftermiddag for at se om det publikum vi henvender os til bedre tør gå ud om eftermiddagen.
Barfesten hos Arthur og Ingrid var igen i år et dejligt arrangement med 22 deltagere, mad fra Dannemare og Ingrids kage og guf.
Medlemsmødet i maj blev godt besøgt af 28 medlemmer og med besøg af Gitte og Nicolai fra sprøjtehusteatret, som lavede teatersport - medlemsmødet til jul var lagt op til et brag af en julefest, med juletræ og det hele for medlemmer og udefrakommende - igen for at styrke foreningen – men nej der var dækket op til 80 og vi var 25 til en fantastisk dejlig aften med Lucia - juleklip – dans om juletræ og masser af underholdning.
Foreningen har igennem året deltaget i div kultur arrangementer der har været med kommunen for på den måde at få focus på Nakskov Amatørscene, så vi fremover bliver indkaldt og bliver en del af de forskellige tiltag der bliver gjort i kommunen på kultursiden, vi har forsøgt at være med i en kulturkalender som nu bare kræver at blive kendt og brugt af alle.
Konklusionen på denne beretning må være at vi har afholdt 13 meget aktive bestyrelsesmøder, masser af prøver/gennemlæsninger på div forestillinger, masser af frivillige hænder til alle de eftermiddage og aftner hvor der har været noget her i huset – der er kun tilbage at sige til alle jer der har kæmpet – godt gået og tusind tak for indsatsen – det var ærgerligt at der ikke rigtig var gevinst denne gang, jeg håber alt det bedste for foreningen i tiden der kommer, da dette er min sidste formandsberetning her i foreningen, og man kan måske godt som formand læne sig tilbage og sige: Gjorde jeg det godt nok? Svigtede jeg? – måske – men her i huset har vi aldrig haft det med at nogen bestemte, vi har altid løftet i flok, så jeg har kun at sige TAK for et dejligt samarbejde til alle! det har været 8 spændende år, som der står; du skal ikke stå stille gå bare afsted, men gå af den bane hvor hjertet er med!
Lad mig slutte med den lille sang med tekst af Niels Brunse og musik af Kristian La Cour - hvor første vers lyder:
Der er så mange veje man kan vælge at gå; nogle er for lige, og andre er for skrå. Der er stenede stier og mudrede spor, men gå skal vi alle, og verden er stor.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velkommen til  Nakskov Amatørscenes hjemmeside.
Her finder du oplysninger om foreningen.
                                                                                                                                                             Nakskov Amatørscene blev etableret ved den stiftende generalforsamling 11. februar 1946

Back to content