Teaterbaren - Nakskov Amatørscene

Go to content

Teaterbaren

Medlemmerne

Nakskov Amatørscene finansierer sig selv.
Vore lokaler på Lienlund stilles til rådighed fra Lolland Kommune for et mindre årligt beløb, men vi modtager ikke økonomisk støtte.
Vore forestillinger løber kun akkurat rundt, men kan ikke medvirke til at dække de løbende udgifter til nyanskaffelser, forsikringer og lignende.
Heldigvis har vi en rigtig god aftale med Nakskov Teaterkreds, der har mange turne-forestillinger i Nakskov Teatersal. I pauserne skal publikum serviceres, og det sørger Amatørscenen for. Vi har anskaffet 3 barer, der køres frem i foyeren før forestillingerne, og så passer barpersonalet både for- og efterbestillingerne til de mange gæster. Det giver os den ekstra indtægt, som er nødvendig for at kunne opretholde den gode økonomi vi har i foreningen.
Derfor er vi rigtig glade for vort barpersonale. De trækker et stort læs, og vi vil meget gerne udvide staben, så det ikke er de samme, der hele tiden skal stå for skud.
Har du lyst til at hjælpe Nakskov Amatørscene ved at give en hånd med et par timer engang imellem, så henvend dig venligst til en af bestyrelsesmedlemmerne eller direkte til scenemester Arthur Jensen, Nakskov Teater.

Velkommen til  Nakskov Amatørscenes hjemmeside.
Her finder du oplysninger om foreningen.
                                                                                                                                                             Nakskov Amatørscene blev etableret ved den stiftende generalforsamling 11. februar 1946

Back to content